Verzending en retourneren

VERZENDING

Wij trachten onze producten steevast de dag na uw aankoop te verzenden om ze zo snel als mogelijk bij u te laten bezorgen. Aangezien we ook handgemaakte producten hebben is de verzendtijd van deze langer, we trachten deze binnen de week te verzenden. Maar het zou – in drukke periodes – een beetje meer tijd in beslag kunnen nemen.

De verzendkosten bedragen €8,00 voor verzendingen binnen België. Er kan ook gekozen worden voor afhalen in Noorderwijk.

Al onze bestellingen worden verpakt in 2dehands verpakkingsmateriaal. Al onze dozen hebben al eens dienst gedaan en verzamel ik om jullie pakjes op te kunnen sturen. Zo proberen wij op deze manier ook nog ons steentje bij te dragen om onze planeet toch een beetje beter te maken.

RETOURNEREN

Aangekochte producten kunnen geretourneerd worden. Hiertoe dien je ons binnen de 14 dagen na levering te contacteren via één van onderstaande contactmogelijkheden. Het retourneren is op eigen risico. De kosten ervan worden gedragen door de koper. Retourtjes kunnen persoonlijk terug bezorgd of verzonden worden. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging bij terugzending.

We behouden het recht om retouraanvragen en -zendingen te weigeren bij een vermoeden van gebruik door de koper of bij een vermoeden van schade aangebracht door anderen dan de verkoper of leverancier van de producten. Gepersonaliseerde producten of bestellingen op aanvraag gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.

Indien de retouraanvraag binnen bovenstaande termijn gebeurd, de retour door ons werd goedgekeurd en wij de items in oorspronkelijke staat ontvangen, betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug binnen de 3 werkdagen na het ontvangen van de items. Afhankelijk van uw bankinstelling zal u het geld diezelfde dag of enkele werkdagen later op uw rekening ontvangen. De terugbetaling gebeurt op dezelfde wijze (cash/payconiq bij afhaling of overschrijving bij online aankoop) als de wijze waarop u de aankoop deed. Of u kan kiezen voor een tegoedbon van dit bedrag.